Werk in opdracht

Ben je op zoek naar glaskunst voor jezelf of om cadeau te doen, maar krijg je niet gevonden wat je zoekt? Dan ben je bij Glasatelier Nanoek aan het juiste adres!

Met veel passie en plezier maak ik een glazen beeld, schaal of sieraad dat volledig aan je wensen voldoet. Mijn site geeft een goede indruk van mijn werk, zodat je kunt zien of mijn stijl je aanspreekt.

“Samen komen we tot een ontwerp, dat volledig aan jouw wensen voldoet.”

Handgemaakt en uniek

Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden, waarna ik een persoonlijk ontwerp maak. Ieder werk wordt vervolgens in eigen atelier met de hand gemaakt en is uniek.

Betaalbaar

Voor ieder budget een passend sieraad of glasobject.

Oog voor detail

De glaswerken worden met de grootste zorg en oog voor detail gemaakt.

Snelle levertijd

Bij de meeste werken ligt het gehele proces, van ontwerp tot realisatie, in eigen hand. Daarnaast beschikt mijn atelier over een eigen glasoven en een grote voorraad aan glas en andere benodigde materialen. Hierdoor is een snelle levertijd (tussen de 2 en 6 weken) mogelijk.

Hoe gaat het in zijn werk…

Allereerst bespreken we samen jouw wensen en de mogelijkheden. Vervolgens ontvang je van mij geheel vrijblijvend een ontwerp, bijpassende offerte en informatie over de te verwachte levertijd. Zodra je akkoord bent, ga ik voor je aan de slag. Indien gewenst houd ik je tussendoor op de hoogte van de vorderingen, door regelmatig foto’s toe te sturen.
Indien ik een groot glasobject maak, zoals bijvoorbeeld een beeld of een schaal, stuur ik je tevens een foto toe zodra het werk klaar is om de glasoven in te gaan. Indien gewenst kan ik dan nog aanpassingen doen, voordat ik het glas tot één geheel smelt.

Levertijd opdrachten…

Per opdracht wordt de levertijd bepaald. De levertijd is namelijk afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het aantal keer stoken, de gebruikte technieken en de afmeting van het werkstuk. Daarnaast wordt er ook altijd gekeken naar de drukte op dat moment.

Wanneer ik het ontwerp en de offerte toestuur, geef ik ook aan wat de maximaal te verwachtte levertijd is. Je krijgt de levertijd dus vooraf te horen, zodat je weet waar je aan toe bent.

De kosten

Voor alle opdrachten geldt dat de prijs helemaal afhankelijk is van je wensen.
De prijs wordt bepaald aan de hand van de kleur en het soort glas, de afmeting van het werk, de bewerkingstechnieken, het aantal keer stoken in de oven en tot slot uiteraard de verwachte werkuren.

Je ontvangt van mij vooraf een vrijblijvende offerte. Op die manier kom je achteraf niet voor verrassingen te staan.

Neem contact op

Heb je nog vragen of interesse om iets in opdracht te laten maken?
Neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op.

error: De inhoud is beschermd