Vrij werk…

Mijn werk onderscheid zich door zijn prachtige kleuren en oog op detail. De liefde die ik heb voor de natuur is duidelijk terug te zien in mijn werken, doordat ik de natuur op mijn eigen, unieke manier vormgeef.
Je kunt bij mij terecht voor diverse glasobjecten, zoals beelden en schalen, maar daarnaast heb ik ook een mooie collectie sieraden.

“Geniet van een prachtig kleurenspel wanneer het licht er doorheen schijnt.”

Handgemaakt en uniek

Ieder werk is door mijzelf ontworpen, in eigen atelier met de hand gemaakt en daardoor uniek.

Betaalbaar

Voor ieder budget een passend sieraad of glasobject.

Direct leverbaar

Alle glasobjecten en sieraden zijn aanwezig in mijn eigen atelier en daardoor direct leverbaar.

Werk bekijken

Op afspraak is het mogelijk om een werk te komen bekijken in mijn atelier.

Glasfusing beelden…

Geef je huis, tuin of kantoor een prachtige en luxe uitstraling met een exclusief glazen beeld. De glasobjecten worden gecombineerd met (teak)hout en/of hardsteen, zoals graniet of marmer. Geniet van een prachtig kleurenspel wanneer het licht door het glasobject schijnt.

Alle beelden worden in eigen atelier met de hand gemaakt d.m.v. glasfusing. Elk glasobject is uniek en een eenmalig ontwerp.

Diverse schalen en borden van theetipje tot sushiset…

Ben je op zoek naar een kleurrijke fruit- of serveerschaal, theetipjes of een leuke sushiset? Dan ben je bij Glasatelier Nanoek aan het juiste adres! 

De glasfusing schalen en borden worden gemaakt van bijzondere glassoorten, waarbij gebruik wordt gemaakt van een creatief en opvallend design uit eigen atelier. Ieder ontwerp is uniek. Daarnaast zijn ze niet alleen geschikt als gebruiksvoorwerp, maar zijn ze ook nog eens een mooie blikvanger als kunstobject. Zowel in huis als op kantoor.

Sieraden van glas…

Unieke en handgemaakte glazen sieraden koop je bij Glasatelier Nanoek. Maak je outfit compleet met een kleurrijke glashanger, oorbellen, ring of ga voor een complete sieradenset.

De sieraden worden in eigen atelier met veel passie en liefde gemaakt, waarbij de mooiste kleurcombinaties ontstaan. Ieder sieraad wordt slechts 1x gemaakt en is daardoor uniek.
Niet alleen leuk voor jezelf, maar ook om cadeau te doen.

Neem vrijblijvend contact op

Heb je nog vragen of interesse in een glasobject of sieraad?
Dan hoor ik het graag!

error: De inhoud is beschermd