Nanoek Pas – Dikmans

Ik ben Nanoek!
Een gepassioneerd glaskunstenaar. Ik ben geboren in 1984 in het Brabantse dorp Eersel en inmiddels ben ik al 15 jaar woonachtig in Bergeijk.
Ik ben getrouwd en samen met mijn man heb ik twee prachtige dochtertjes (9 en 5 jaar).

Mijn werk onderscheidt zich door zijn prachtige kleuren en oog voor detail. Daarnaast is mijn liefde voor de natuur duidelijk terug te zien in mijn glaskunst, doordat ik de natuur op mijn eigen unieke manier vormgeef.

“Het breken van het licht, het prachtige kleurenspel, de textuur, de glans en niet te vergeten de spanning die je iedere keer weer hebt wanneer je de oven na een urenlange stook eindelijk mag openen…”

Werken met glas…

Het breken van het licht, het prachtige kleurenspel, de textuur, de glans en niet te vergeten de spanning die je iedere keer weer hebt wanneer je de oven na een urenlange stook eindelijk mag openen…
Dit alles maakt glas een prachtig materiaal om mee te werken. Daarnaast zijn de mogelijkheden (vrijwel) eindeloos.

In 2013 heb ik voor het eerst echt kennisgemaakt met glas, toen ik een cursus glasfusen/ glassnijden heb gevolgd. Ik was direct “verslaafd” aan het werken met glas. Sindsdien sta ik telkens weer versteld van de mogelijkheden die dit prachtige materiaal te bieden heeft.

D.m.v. workshops heb ik de basistechnieken van het glassnijden en glasbranden geleerd. Daarna heb ik mezelf als autodidact steeds meer technieken eigen gemaakt, waaronder het fusen en slumpen van glas.

Reacties van klanten

Op donderdag 14 november mocht ik deelnemen aan een workshop glasfusing bij Nanoek. We zijn 3 uur zeer intensief bezig geweest met het snijden en knippen van glas. Het puzzelen met de stukjes….het wassen van alle stukjes. Daarna weer puzzelen en het plakken van alle stukjes. De tijd vloog en uiteindelijk is er een prachtig kunstwerkje uitgekomen, wat met trots in mijn huiskamer staat. Erg leuk om te doen ,met een prachtig resultaat. Een aanrader dus.

Gele goudvink van glas als unieke wisselbeker voor vogelvereniging

Voor onze vogelvereniging heeft Nanoek een prachtige wisselbeker gemaakt.
Vanaf nu belandt de beker na een paar weken niet in een kast, maar zal hij steeds een jaar lang een mooi plekje in huis krijgen.
Iedereen zal nu nog beter zijn best doen om de winst tijdens de tentoonstelling te behalen, zodat hij onze mooie wisselbeker mee naar huis mag nemen.

Glasfusing beeld van lieveheersbeestjes op druiventak

Nanoek maakte voor ons in opdracht een prachtige tak met lieveheersbeestjes. Nog mooier dan verwacht!

Op 12 april samen met een vriendin een workshop gedaan. Het was een hele gezellige avond.
Het glas snijden is een hele kunst maar Nanoek gaf goede uitleg en hulp. Ik ben blij met hetgeen ik heb gemaakt.

Wil je ook graag je ervaring met Glasatelier Nanoek delen?
Vul dan onderstaand formulier in, waarna je review op de site wordt geplaatst.

Neem vrijblijvend contact op

Heb je nog vragen of interesse in een glasobject of sieraad?
Neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op.

error: De inhoud is beschermd