Het is feest! …..Glasatelier Nanoek is officieel geopend!

Ruim 6 jaar geleden maakte ik voor het eerst kennis met glas, toen ik een cursus glasfusing volgde. Ik was meteen “verslaafd” aan het werken met glas.

Hoe het allemaal is begonnen…

Het is allemaal begonnen als hobby: glazen schalen, sieraden en later ook beelden maken onder de naam Noekie’s Design. Om mijn hobby te kunnen bekostigen was ik regelmatig te vinden op (kunst)markten en had ik exposities in zowel binnen- als buitenland. Al snel kreeg ik de vraag of ik ook iets in opdracht kon maken. Maar natuurlijk! Van alleen vrij werk, ging ik steeds meer over naar het werken in opdracht.

Ik ga graag een uitdaging aan en vind het heerlijk om nieuwe technieken en materialen uit te proberen. Op die manier ontdek ik steeds meer de (vrijwel) eindeloze mogelijkheden van glas; een prachtig materiaal om mee te werken!

“Mijn eigen, inspirerende glasatelier, waar ik niet alleen zelf aan de slag kan met glasobjecten, maar ook workshops kan geven en zo anderen kan aansteken met het “glasvirus”.
Het was een droom die werkelijkheid is geworden!”

Van hobby naar werk…

Inmiddels heb ik de grote stap durven zetten. In 2017 heb ik mijn baan als leerkracht in het afstandsonderwijs opgezegd. Na de bevalling (en het verlof) van onze tweede dochter in 2018 richt ik me helemaal op het werken met glas. Mijn atelier heb ik flink uitgebreid, zowel qua oppervlakte als werkmaterialen. Hierdoor kan ik nog meer diensten verlenen en producten aanbieden, waaronder workshops glasfusing.

Een nieuwe naam…

Met al die mooie ontwikkeling was het ook tijd voor iets nieuws en een naam die beter de lading dekt van wat ik doe. Daarom een nieuwe naam die mooi past bij wat ik doe; Glasatelier Nanoek.
Bij een naamsverandering hoort natuurlijk ook een nieuwe look. Naast mijn logo heb ik daarom ook mijn website een verfrissend nieuw jasje gegeven, waarbij de nadruk ligt op het prachtige glas en de mogelijkheden die ik bied.

Dat moet gevierd worden…

Bij een feestje horen natuurlijk ook cadeautjes, daarom heb ik deze maand een aantal leuke acties:

  • GRATIS verzending standaard briefpost NL (t/m 31 augustus 2019).
  • GRATIS spang bij aankoop van een glashanger (t/m 31 augustus 2019).
  • GRATIS organza zakje bij aankoop van een ring of oorbellen (t/m 31 augustus 2019).
  • 15% korting op alle schalen uit de collectie (t/m 31 augustus 2019).
Feest vanwege opening glasatelier Nanoek

Ik hoop dat je hier alles kunt vinden wat je zoekt. Mocht je nog vragen, opmerkingen of tips hebben, dan hoor ik het natuurlijk graag!

Groetjes, Nanoek