Retourneren en ruilen

Glasatelier Nanoek doet er alles aan om een goed product af te leveren waar je jarenlang plezier van zal hebben. Alle producten worden gecontroleerd voordat ze met zorg worden verpakt en verstuurd. Ik raad je aan om het bestelde artikel na ontvangst meteen te controleren. Is er sprake van transportschade? Neem dan direct contact met me op via info@glasateliernanoek.nl
Ben je niet geheel tevreden met je aankoop of heb je je vergist? Dan is dat geen enkel probleem. Je hebt het recht om het artikel binnen 14 dagen te retourneren.

1. Stuur een mail naar info@glasateliernanoek.nl en geef aan welk product je wil retourneren en eventueel ook de reden van het retour.

2. Je ontvangt van mij per e-mail een retourbon. Verpak het product (onbeschadigd en ongedragen) in de originele verpakking en voeg de retourbon toe.

3. Noteer het retouradres op het pakket:
Glasatelier Nanoek
T.a.v. retour
Kennedylaan 71
5571 KB Bergeijk

4. Breng het pakket binnen 14 dagen naar een PostNL of DHL punt en bewaar de Track & Trace code goed.
Let op! De retourzending is voor eigen risico en eigen rekening. Eigen risico houdt in dat Glasatelier Nanoek niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen. Frankeer het pakket of de brief voldoende. TIP: Ik adviseer het pakket of de brief aangetekend te versturen, zodat duidelijk is wie het pakket ontvangen heeft en wanneer.

Bij Glasatelier Nanoek heb je altijd de mogelijkheid je bestelling terug te sturen binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Gedurende deze zichttermijn heb je de mogelijkheid om het product te beoordelen en te bepalen of je het wil houden. Mocht je, om wat voor reden dan ook, besluiten om één of meerdere artikelen niet te houden dan mag je deze retourneren.
Zorg ervoor dat je de producten ongedragen, onbeschadigd en voorzien van de originele verpakking, retourneert. Bewaar je retourbewijs totdat ik deze heb verwerkt.

Zodra ik jouw retourzending heb ontvangen, stuur ik je een e-mail. Indien aan de voorwaarden wordt voldaan, dan wordt het aankoopbedrag gecrediteerd via dezelfde wijze als de betaling binnen 10 werkdagen.
Producten die speciaal in opdracht zijn gemaakt zijn uitgesloten van retourrecht.

Tijdens de 14 dagen zichttermijn dien je zorgvuldig om te gaan met de artikelen en de verpakking. Je mag de producten bekijken, maar niet in gebruik nemen. Je mag de producten uit de verpakking halen, maar alleen voor zover dat nodig is om het product te kunnen beoordelen. Indien je van het herroepingsrecht gebruik wenst te maken dan dien je altijd eerst contact met me op te nemen via de e-mail.

Glasatelier Nanoek accepteert alleen producten die:
– In de originele verpakking zitten (indien redelijkerwijs mogelijk)
– Onbeschadigd, ongebruikt/ongedragen en in originele staat zijn
– Voldoende gefrankeerd zijn
– Binnen 14 dagen zijn geretourneerd.
Na de zichttermijn van 14 dagen wordt de overeenkomst bindend, retourneren is dan niet meer mogelijk.
– Het risico en de verzendkosten van retourneren zijn voor de klant. Ik adviseer om met pakketpost en aangetekend te verzenden. Schade en/of verlies van een retour worden niet gecrediteerd.
– Zonder track en trace code wordt er geen onderzoek opgestart naar vermiste retouren. Houd er dus rekening mee dat bewijs van verzending met track & trace code een vereiste is om in aanmerking te komen voor terugbetaling.

error: De inhoud is beschermd