Betalen

Betalen bij Glasatelier Nanoek is veilig en gemakkelijk. In de webshop zijn verschillende betalingsmogelijkheden:

  • Bankoverschrijving: Je krijgt een orderbevestiging met onze rekeninggegevens zodat je zelf met internetbankieren het bedrag kan overmaken. Het duurt circa 1 werkdag voordat de betaling bij ons op de bankrekening staat bijgeschreven. Bij buitenlandse betalingen duurt het meestal 2-3 werkdagen voordat de betaling binnen is.
  • iDeal (voor Nederlandse klanten):
    Snelle en veilige methode waar je automatisch wordt doorgestuurd naar de bank van je eigen internetbankieren. Het bedrag staat direct bij ons op de rekening en wij krijgen hiervan meteen bericht.
  • Bancontact (voor Belgische klanten):
    Betalingsmethode waarbij je direct de betaling kan voltooien met Bancontact.
  • Credit Card: betaal in een veilige omgeving met uw Visa, Mastercard of American Express creditcard.

Een kortingscode kun je bij de betaalpagina toepassen. De kortingscode kun je boven je factuurgegevens invoeren door op “Klik hier om je code in te vullen” te klikken. Per bestelling kun je één kortingscode gebruiken.
Kortingscodes kunnen niet achteraf verrekend worden.

Het kan natuurlijk gebeuren dat er iets mis gaat met jouw betaling. Hoe weet je nu zeker of deze goed is doorgekomen, nadat je bijvoorbeeld een foutmelding hebt gekregen?
-Check je eigen bankafschriften om te zien of het bedrag is afgeschreven
-Twijfel je nog steeds? Neem dan contact ons op. Wij kunnen kijken of de betaling goed is doorgekomen.
Weet je eigenlijk al zeker dat je betaling niet goed is doorgekomen? Dan is je bestelling ook niet geplaatst. Dit betekent dat je je bestelling opnieuw moet plaatsen en ook opnieuw een betaling moet uitvoeren.

Je betalingsverplichting komt te vervallen op het moment van ontbinding. Wij mogen wachten met terugbetalen totdat wij de retourzending hebben ontvangen. Als je gekozen hebt voor terugbetaling en al betaald hebt, dan betalen wij je zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 7 dagen na ontbinding terug.
Het volledige orderbedrag zal teruggestort worden op je rekening, of worden terugbetaald op dezelfde manier als waarop je betaald hebt.

error: De inhoud is beschermd