Wat kan ik allemaal voor je betekenen…

Workshops

Maak, onder professionele begeleiding, kennis met de techniek glasfusing door het volgen van een workshop.

Werk in opdracht

Met veel passie en plezier maak ik voor jou een glasobject in opdracht. Ik vertaal jouw wensen en ideeën naar een uniek en persoonlijk ontwerp.

Vrij werk

Ik heb een unieke en diverse collectie glazen sieraden, schalen en beelden, gemaakt van het mooiste glas. Leuk voor jezelf of om cadeau te doen.

Snelle levering

Wil je een sieraad of glasobject bestellen? Plaats je bestelling dan via de mail (info@glasateliernanoek.nl) vóór 21.00 uur en hij wordt de volgende werkdag al verzonden.

Verder

Heb je de glasfusing workshop bij mij gevolgd en wil je graag aan je eigen projecten werken zonder zelf alle spullen aan te moeten schaffen?
Schrijf je dan in voor mijn open atelier. Tijdens de workshops glasfusing kun je gebruikmaken van het open atelier. Onder professionele begeleiding werk je dan aan je eigen werkstukken in mijn glasatelier. De kosten hiervoor bedragen €30,- voor 3 uur.  Dit is inclusief gebruikmaking van het gereedschap, onbeperkt koffie/ thee (en 1x iets lekkers erbij), maar exclusief materiaal en ovenstook.

Wat je ook moet weten…

Wil je iemand verrassen met een uniek cadeau, maar vind je het lastig om een keuze te maken tussen al het moois? Of wil je graag een workshop cadeau doen? Bestel dan een leuke cadeaubon met een activiteit of prijs naar keuze.

Tot slot

Maak je gebruik van het openbaar vervoer? Geen probleem!
Met een bushalte voor de deur (lijn 18 en 318 vanaf station Eindhoven) is mijn atelier ook voor jou makkelijk bereikbaar.

“Sometimes it’s good to miss a bus. It might be the wrong bus.”

Neem vrijblijvend contact op

Heb je nog vragen of interesse in een workshop, glasobject of sieraad?
Neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op.

error: De inhoud is beschermd